Home / MAQEDONI / Mickoski: VMRO-DPMNE do të marrë pjesë në seancën për Ligjin e Gjuhëve

Mickoski: VMRO-DPMNE do të marrë pjesë në seancën për Ligjin e Gjuhëve

Deputetët e VMRO-DPMNE-së do të marrin pjesë në seancën e nesërme të Parlamentit, në të cilën duhet që të sjellët Ligji për gjuhët, por lideri kërkon shikimin e amendamenteve të tyre dhe hapjen e debatit për amandamentet.

Mickoski ka thënë gjithashtu se në të kaluarën VMRO-DPMNE ka apeluar për vetëdijesim, respektimin e ligjeve, rregulloren e Parlamentit dhe Kushtetutën e Republikës së Maqedonisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*