Home / BOTË / Presidenti turk Erdogan arrin në Masjid-e-Aqsa, Israeli në panik (VIDEO)

Presidenti turk Erdogan arrin në Masjid-e-Aqsa, Israeli në panik (VIDEO)

“Nuk do të heqin dorë nga ky qëndrim dinjitoz” –

“Ashtu sikurse më parë jemi ndodhur pranë vëllezërve tanë në Bosnje,

ashtu sikurse kemi dhënë mbështetje për vëllezërit tanë në Kaukaz,

ashtu sikurse nuk kemi lënë vetëm vëllezërit tanë në çdo anë të botës,

ne edhe sot e bëjmë këtë dhe gjithashtu edhe në të ardhmen do ta

bëjmë më fort dhe më me vendosmëri”, është shprehur Erdoğan, duke

theksuar se kurrë nuk do të heqin dorë nga ky qëndrim dinjitoz që

është amanet i të parëve.

Presidenti i Turqisë ka shtuar më tej se “Këto komunitete që jetojnë në

këto pozita gjeografike mund të ndodhen jashtë kufijve fizikë, por këto

ndodhen pikërisht në mesin e kufijve të zemrës. Për këtë arsye çdo dorë

që ngrihet mbi Kudsin, ne e konsiderojmë si të ngritur ndaj Stambollit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*